hotel- og konferencebranchen

147

Jobbet som receptionist er meget mere end “Velkommen til. Nu skal jeg sige, at du er kommet.” Afbrydelserne er pr. definition mange og varierede. Derfor er den gode receptionists spidskompetence evnen til at skifte retning midt i en opgave og vende tilbage med fuldt fokus. Det er sådan, jeg fungerer, og jeg aktiverer min on- […]

147 Read More »

146

God træning handler om meget mere end forelæsninger og instruktionsmanualer. Det handler også om følelser. Medarbejderen skal mærke, hvordan han eller hun virker, og hvilken oplevelse gæsten har. Og for at kunne se det hele med gæstens øjne, skal vi også kunne se os selv. Las os visualisere gæstens oplevelser i forskellige situationer. Hvilken modtagelse

146 Read More »

145

Jeg tilskynder til, at medarbejderne fortæller om de små ting de har gjort ekstra, så vi kan dele og inspirere hinanden på tværs af organisationen. Og så de selvfølgelig oplever anerkendelse for det og får lyst til at gøre mere. Det skal være tilladt at prale. Simpelthen.

145 Read More »

144

God service og dermed kvalitet er meget mere end skinnende gulve og glatte senge. Det er også at holde ord og altid som minimum levere det, vi har aftalt. Fantastisk service – og dermed topkvalitet er, når vi gør den lille smule ekstra, som intet koster, men gør en forskel for både gæsterne. Lige præcis

144 Read More »

143

Hvis I ansætter mig, får I en rutineret leder, der inspirerer og ser motivation som en individuel disciplin. Det fremmer holdets performance. Det ligger helt fast, at ros, anerkendelse og positiv psykologi flytter os alle sammen gevaldigt. Læg dertil, at jeg har været selvstændig i mange år og har stor indsigt i og erfaring med

143 Read More »

142

Hver eneste gang, vi forlader et værelse eller et fællesområde, er vi til eksamen, og der er to faktorer, der gør forskellen på bedømmelsen: Kvalitet og service. Begge dele afhænger først og fremmest af arbejdsglæde og holdånd. Uden det, har vi ikke en chance. Det er derfor, jeg altid prioriterer en arbejdspladskultur, hvor vi hjælper

142 Read More »

111

Den gode receptionist er først og fremmest den, der gør andre bedre ved at få tingene til at glide i en travl hverdag. Det allervigtigste stykke værktøj til den opgave er glæden ved at hjælpe andre. Jeg nyder at yde en service, som lykkes allerbedst, når der ikke er nogen, der for alvor bemærker den.

111 Read More »

101

Over halvdelen af vores indtryk af en person eller virksomhed tager form inden for de første 15 sekunder. Det er derfor, receptionisten er meget mere end et serviceorgan og en vejviser. Hun er kundens eller gæstens førstehåndsindtryk af Spole Minkfoder – og det er vigtigt. Hvis I ansætter mig, får I en præsentabel, glad og

101 Read More »

105

Hvis I ansætter mig, får I en medarbejder, der arbejder hårdt og målrettet, men som altid står klar med et smil og en hjælpende hånd til gæster såvel som til kolleger. Min drivkraft er glade og tilfredse kunder og kolleger, og jeg får et kick ud af at gøre den lille smule ekstra, der får

105 Read More »

104

Serviceinstinktet er måske det allervigtigste argument for, at I skal ansætte mig som receptionist. Sidegevinsterne er et forrygende sprogøre (jeg taler flydende dansk, tysk, engelsk, finsk og russisk) og en forståelse for, at receptionisten er mere end bare det smilende ansigt, der uddeler nøgler og skriver fakturaer. Jeg er fuldt ud klar over, hvad jeg

104 Read More »

Scroll to Top