Forretningsbetingelser

Coachment

Højgårdsvej 17
8363 Hørning
22 44 94 47
info@coachment.dk
www.coachment.dk
CVR: 28017863

Alle aftaler er bindende.
Klippekort udløber et år efter faktureringsdatoen.
Alle priser på siden er inkl. moms.

Betaling

Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard.

Du får en faktura straks efter købet på den mail, du opgiver, når du køber.
Køber du digitale produkter, får du også straks efter købet en mail med din adgangskode til produktet.

Betalingsfrist 8 dage på alle produkter (undtagen køb i webshop, hvor betalingen finder sted med det samme).

Tidsforbrug
Jeg noterer dit forbrug pr. påbegyndte kvarter.

Det er dit eget ansvar at holde øje med dit forbrug.

Minimums klip er 15 minutter.

Aflysninger
Du har mulighed for at ændre tider for aftaler helt frem til 24 hverdagstimer før aftalen skal finde sted*.

Aflyser eller ændrer du aftaler herefter uanset grund, fakturerer jeg den reserverede tid inkl. transporttiden.

*Se særlige aflysningsregler for kurser, workshops, foredrag.

For alle klippekort gælder
Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det udstedes til den enkelte person og kan derfor ikke overdrages eller sælges til andre. Ubrugte klip refunderes ikke.

Samtalesessioner foregår per telefon eller teams eller ved fysisk møde på mit kontor i Hørning.

Klippekort sessioner er på 45 minutter. Har du ikke brug for en hel session, kan du kontakte mig ad hoc per mail eller telefon og vil så kun blive faktureret per påbegyndte kvarter.

Tilfredshedsgaranti er min personlige garanti til dig
Du kan være sikker på at du får værdi for dine penge og skulle du mod forventning ikke være tilfreds, får du alle dine penge retur.
Jeg er her for at hjælpe dig og det er mit ønske at du opnår viden og personlig udvikling som du kan bruge fremover for at skabe de resultater du ønsker. Du får refunderet din investering 
hvis du ikke føler, at jeg har levet op til det, jeg har lovet dig, og du ikke har oplevet nogle resultater overhovedet.

Jeg har arbejdet og hjulpet så mange i forbindelse med fleksjob, at jeg godt tør garantere dig det også virker for dig. Hvis du gennemgår forløbet og laver de aftalte øvelser og opgaver, vil du få resultater, det er jeg 100% sikker på.
Hvis du gennemgår forløbet og arbejder seriøst også mellem sessionernen, og det alligevel ikke virker for dig, så har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok og har derfor heller ikke fortjent at modtage din betaling og du vil derfor uden diskussion få refunderet din investering.

Du skal under forløbet eller senest 4 uger efter sidste session, gøre opmærksom på at du ikke er tilfreds og derfor ønsker at få dine penge tilbage.

Aflysning af kurser, workshops foredrag

Kurser, workshops og foredrag, der aflyses mindre end 28 dage før kurset skal findes sted, faktureres med 50 % af beløbet.
Kurser, workshops og foredrag, der aflyses mindre end 14 dage før kurset skal finde sted, faktureres med 100 % af beløbet

Betaling for kurser skal finde sted senest 14 dage før kursus dagen.

Onlinekurser og webinarforløb købes til individuelt brug. Hvis flere fra samme virksomhed ønsker det samme kursus, skal I betale per person eller lave en særlig aftale.

Ansvar
Jeg kan ikke drages til ansvar for dine direkte eller indirekte handlinger, som følge af vores samtaler. Det påhviler dig selv at sikre, at det, du gør som følge af samtalerne, ikke er i strid med loven, og at det er det rette for dig og gavner dig.

Jeg vil gøre mit yderste for at løse opgaven korrekt. Imidlertid er det dit ansvar at sikre, at de mål og aftaler du laver, bliver overholdt eller gør gør opmærksom på at det ikke er tilfældet.

Ophavsret

Når du køber et af mine onlineprodukter, har jeg ophavsretten, og du må derfor ikke dele produktet med andre.

Øvrigt
Pris for kørsel: 3,54 kroner per km, der kommer oveni timetaksten og afregnes separat.

Alle aftaler er bindende, så der er ingen fortrydelsesret på mine ydelser eller digitale produkter. Er du usikker på, om jeg kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at gøre brug af din mulighed for 20 minutters gratis samtale, så du bliver overbevist om, hvorvidt jeg er den rette leverandør.