Kim Holzmann

Jeg er uddannet coach og mentaltræner med speciale i fleksjob problematikker. 

Siden 2013 har jeg beskæftiget mig med fleksjob og har selv været ansat i fleksjob. Jeg ved af erfaring hvor vigtigt det er at have indflydelse på sit eget fleksjob forløb, for at det giver mening både i jobbet og privatlivet. 

Hver dag hjælper jeg mennesker der er i afklaring til fleksjob eller allerede er i fleksjob, til at fastholde et meningsfyldt liv, hvor der er balance i forholdet mellem det gode job og det at leve aktivt med sine begrænsninger.

Jeg arbejder målrette og søger løsninger, og min erfaring er at vi skal tage ansvar og stille krav, både til os selv og dem vi skal arbejde sammen med, eller sker der ofte ingen ting.

Jeg oplever dagligt forskellen på at være passiv og vente på hjælp, kontra den hjælp og de muligheder der opstår, når vi stiller krav og tager ansvar for vores eget forløb. Derfor er det så vigtigt at du bruger sagsbehandlere, jobkonsulenter mf. rigtigt. I stedet for at spørge om du kan få kurser eller anden hjælpe, så spørg hvad der skal til for at du kan få et bestemt kursus og hvordan det gør en positiv forskel i din situation, i form af bedre jobmuligheder eller øget livskvalitet.

Siden 1991 har jeg arbejdet på begge sider af det offentlige system, både som borger og som samarbejdspartner med jobcentre og sagsbehandlere, det gør at jeg har erfaring og viden om hvordan vi opnår det bedste samarbejde til gavn for borgerne. Samspillet mellem borgerne og systemet er komplekst og jeg hjælper dig igennem trin for trin, så du står med en god plan og værktøjer til at følge den, så du får det bedste ud af dit liv med fleksjob. Det er effektiv og har en positiv påvirkning af din sagsbehandler når du præsentere en plan, på den måde sikre du dig at det ikke bliver til kaffemøder, men et møde med handling og resultater.

Coachment - Coach og mentaltræner Kim Holzmann

Kim Holzmann
Certificeret coach og mentaltræner

Tænker du jeg også kan hjælpe dig
Har du mulighed for at prøve en 20 minutters session,
gratis og uforpligtende.

Årets mentaltræner 2021
Brancheforeningen af Danske Mentaltrænere

Begrundelsen fra BDMT var blandt andet

Du er en dedikeret mentaltræner, som brænder for at bruge mentaltræningen til at hjælpe de mennesker du til dagligt hjælper med at afklare og motivere til at finde netop deres plads på arbejdsmarkedet.

Du bringer mentaltræningen ind i dit arbejde som socialfaglig konsulent og gør den dermed synlig i kommunal regi og viser, at mentaltræning ikke blot er til elitesport, men i høj grad et redskab, der kan hjælpe mennesker der er udfordret på det eksistentielle plan

Og så er du helt igennem en mentaltræner med hjertet på rette sted, en mentaltræner som har fanget hvordan mentaltræningen kan anvendes effektivt, en mentaltræner der tør at eksperimentere, en mentaltræner der er nysgerrig på potentialet og som har valgt at bruge mentaltræning selvom det sikkert ikke står som et must i din jobbeskrivelse.

Tak for dit store bidrag og hjerteligt tillykke med prisen – Årets Mentaltræner 2021