Foredrag – workshops og debatter

Har du brug for en foredragsholder eller moderator, der kan inddrage tilhørerne og skabe dialog i rummet, der med sikkerhed giver refleksion og noget at tænke over med hjem, så er du velkommen til at kontakte mig for en snak om jeres næste arrangement. 

Det er altid med udgangspunkt i dit behov for emne og formål med arrangementet, der har betydning for hvordan det bygges op, det er meget sjældent jeg står og taler uden at inddrage tilhørerne, der er næsten altid et ønske om dialog, læring eller øvelse, det betyder at mine foredrag sjældent er ens og rutinepræget, selv om de skulle handle om det samme et andet sted. 

Det betyder meget for mig at det er autentisk og nærværende hver gang. Det selvfølgeligt helt op til dig, hvordan dit arrangement skal se ud og du kan altid vælge et af mine færdige foredrag, om motivation der skaber inspiration for bevægelse og handling der skaber resultater, eller om engagement der giver menig så alle ser værdien og formålet, til at arbejde målrettet og sammen. Uanset hvad du vælger vil du og tilhøreren få et glimt at mit livslys der viser at det meste kan lade sig gøre hvis vi vil det.

Om dit næste arrangement skal være et foredrag, en debat eller en workshop, kan du være sikker på at jeg vil levere det vi har aftalt  professionelt og af høj kvalitet.

Prisen ligger typisk mellem kr. 8.000 og kr. 16.000
inkl. transport og moms.

Coachment - Foredrag