bæredygtighed og økologi

457

ARBEJDSGIVERs dedikerede tilgang til økologi er det, der tiltrækker mig allermest ved jobbet. Jeg tænker økologisk, og jeg tror på økologi som vejen til et godt miljø, generel sundhed og gladere BORGERE/KUNDER/BEBOERE. Økologi gør i hvert fald mig glad, og derfor ved jeg, at vi passer godt sammen.

457 Read More »

462

Madglæde handler om meget mere end velsmag. Det handler også om fællesskab, oplevelse, ansvar, økologi, engagement, udseende og bæredygtighed. Det er det, jeg lægger vægt på, når jeg laver, tænker, anretter, kommunikerer og nyder mad, og det er grunden til, at jeg er overbevist om, at vi passer godt sammen.

462 Read More »

455

God mad handler om meget mere end smag. Det handler i lige så høj grad om oplevelsen. Oplevelsen af, at sundhed og økologi går hånd i hånd med lykkelige smagsløg og glade øjne. Min drøm er at lære at skabe god og lækker mad, som samtidig er både bæredygtig og sund.

455 Read More »

Scroll to Top