TT38® Talent Testen – Fuld

3.600,00 kr.

Få overblik over dine stærkeste arbejdstalenter og bliv bedre til at arbejde med det der giver dig energi.

Tidsforbrug cirka 30 minutter ved besvarelse af 440 spørgsmål.
Der vil blive fremsendt et særskil link til testen.

Når du har taget TT38® Talent Testen, bliver din rapport genereret på baggrund af dine resultater.
Rapporten vil være på cirka 20 sider, og indeholder ikke blot en komplet oversigt over dine talenter, men også vurderinger af, hvordan disse talenter har indflydelse på din adfærd i dagligdagen.

Inklusiv 90 minutters feedback af certificeret konsulent.

Varenummer (SKU): TT38-Flex Kategori:

TT38®  Talent testen er udviklet af Talents Unlimited.

TT38®  Talent testen er udviklet på baggrund af moderne styrkebaseret forskning inden for positiv psykologi. Testen består af 440 spørgsmål og tager cirka 30 minutter at gennemføre. Spørgsmålene optræder parvist i en ipsativ opstilling. Det betyder, at du ikke blot skal tage stilling til, i hvor høj grad du er enig eller uenig i et udsagn, men også hvilket af to udsagn du relaterer mest til. Således danner testen et billede af det relative styrkeforhold mellem dine talenter. Hvert element, som TT38 tester, ender du med at tage stilling til mindst 12 gange på forskellig vis. På den måde giver testen dig et stabilt overblik over dine talenter, så du roligt kan regne med validiteten af resultaterne.

Når du har taget TT38® Talent Testen, bliver en rapport genereret på baggrund af dine resultater. Rapporten er cirka 20 sider lang, og indeholder ikke blot en komplet oversigt over dine talenter, men også vurderinger af, hvordan disse talenter har indflydelse på din adfærd i dagligdagen. Den indeholder videre ni grafer, som hver fortæller noget om, hvordan du bedst sættes i scene i en professionel kontekst. Rapporten vil hjælpe dig og dit team med at opnå en forståelse for egne og hinandens talenter, og hvordan I kan bruge dem til at udvikle jer og forbedre produktivitet, trivsel og accept af hinandens stærke og svage sider.

Læse mere hos Talent Unlimited

TT38® Talent Test

Kim Holzmann
TT38 certificeret partner

Scroll to Top