Flexcafe for dig der vil mere og udvide dit netværk.

Flexcafe er et online arrangement, 
Der afholdes den 3. torsdag i måneden, fra kl. 8.00 – 9.00
Det afholdes via Teams.

Der tages hver gange et emne op, der omhandler fleksjob og det at leve med og i fleksjob. Har du et emne du ønsker vi skal arbejde med, skal du skrive det i besked boksen ved din tilmelding.

Det er gratis at deltage og der er maks. 20 deltagere pr. gang.

Tilmeld dig til Flexcafen i kalenderen her på siden.

Den bedst måde at forbedre forhold og muligheder for fleksjob, er at arbejde aktivt med det, det gør vi i Flexcafen.  Ud over at vi mødes i online forummet og her udveksler erfaring og viden, med både arbejdsgivere og sagsbehandlere, ligger der et stort arbejde i at tale fleksjob, på diverse sociale medier og i den virkelige verden. Det er derfor en oplagt mulighed for at både blive klædt bedre på og hjælpe andre med at blive klædt på til disse samtaler, på den måde er vi med til at bringe fakta og viden ud på området og samtidig gøre op med de mange rygter og myter der bestemt ikke gør det nemmere at finde et fleksjob.  

Det er forskelligt, hvor mange og hvem der deltager og alle er velkommen. Det handler om at formidle viden og skabe motivation, om at løse problemer eller helt undgå dem. Det at dele erfaringer eller give input kan gøre en forskel for en anden. Alle fleksjob er forskellig og det er dem der arbejder i det også, alle besidder forskellige kompetencer, det skal vi selv huske på og det skal virksomhederne også vide. Det er gode medarbejdere med  kompetencer og ressourcer, det er den historie vi skal sprede og styrke, ikke fleksjobbere, for hvad er en fleksjobber?.

Flexcafen er ikke en rådgivningslinje, selv om der er sagsbehandlere, konsulenter ol. tilstede til nogle af møderen, er det vigtigt, at råd her er gode råd eller forslag til hjælp. Rådgivning forpligter og har konsekvenser for den der træffer forkerte valg på forkert rådgivning. 

FlexCafen er ikke en skjult opfordring, eller fortaler for kurser, eller andre produkter. FlexCafen er et sted for alle der ønsker et fristed, hvor der tales fleksjob relateret, skabes netværk og deles viden, uden du skal bekymre dig om salgstaler og hvad du kan købe. 

Coachment - Fleksjob coaching - Flexcafe

Book din plads til Flexcafe

Vælg dato og tidspunk.