Til download & inspiration

Energicirkel
Hent pdf her

Energicirkel.

Måden vi forbruger os selv på over tid, der bestemmer om vi er i topform eller på vej mod at brænde ud. 

Energicirklen giver et let og overskueligt billede af processen og er samtidig et værktøj til at reflektere over hvordan du bruger dig selv. Der er mange grunde til at mennesker brænder ud, en af de klassiske er overforbrug over længere tid. Den kommer oftest snigende og er en overraskelse for en selv, hvorimod omgivelserne oftest har set det komme.

Selv om vi laver de ting vi godt kan lide og giver mening, er der også en belastning forbundet med det, en pris at betale kan vi kalde det. 

Eks. Selv om du godt kan lide familie sammenkomster eller fester, er der en pris at betale i dagen eller dagene derpå, alt efter hvor lavt dit energi niveau er. 

Dramatrekanten.
Du kan ubevidst være fanget i  dramatrekanten.

Du kan holde dig selv fanget og intage alle tre roller, helt uden andres deltagelse.

Du skal træde ud, for at se løsningen. 

Vi kan lige starte med at sige NEJ!! man er ikke dum fordi man har et flexjob – Der kan være mange grunde til at en person er endt i et flexjob – Det dykker vi mere ned i, i dagens episode.

Min gæst i dag er Kim Holzmann, han er selv flexjobber også hjælper han andre flexjobbere med at finde finde sig til rette i det at være endt i den situation de nu engang er i, samt med at finde nyt job til dem.

Hans mission er at virksomhederne også skal vide hvad en flexjobber er, og hvordan de kan være et aktiv for virksomheden. Den anden del er at lærer flexjobberne at de netop er gode nok som de er, og at mange er eksperter indenfor deres felt.