Til download & inspiration


Hent pdf

Download øvelser
#1
#1 med musik
#2
#2 med musik

Fleksjobberdagen 2023 – Mentaltræning i forhold til job og trivsel.

Igen i år var Coachment med på fleksjobberdagen, denne gang med et anderledes arrangement.
Du kan hente materialet fra arrangementet her.

Velkommen til en spændende rejse ind i hjernens forunderlige verden. I denne workshop vil du høre om neuroner og neuronspor på en måde, der giver forståelse for arbejdet med eksisterende og nye tankemønstre.

Søger du større trivsel og en ny retning i forhold til job og arbejdsopgaver? Eller vil du finde de rette værktøjer til at møde udfordringer på det ubevidste plan?

Video af arrangement.

Øvelse 1 .

Øvelse 1 med musik.

Øvelse 2.

Øvelse 2 med musik.

Energicirkel.

Måden vi forbruger os selv på over tid, der bestemmer om vi er i topform eller på vej mod at brænde ud. 

Energicirklen giver et let og overskueligt billede af processen og er samtidig et værktøj til at reflektere over hvordan du bruger dig selv. Der er mange grunde til at mennesker brænder ud, en af de klassiske er overforbrug over længere tid. Den kommer oftest snigende og er en overraskelse for en selv, hvorimod omgivelserne oftest har set det komme.

Selv om vi laver de ting vi godt kan lide og giver mening, er der også en belastning forbundet med det, en pris at betale kan vi kalde det. 

Eks. Selv om du godt kan lide familie sammenkomster eller fester, er der en pris at betale dagen derpå eller dagene derefter, alt efter hvor lavt dit energi niveau er. 

Dramatrekanten.
Du kan ubevidst være fanget i  dramatrekanten.

Du kan holde dig selv fanget og intage alle tre roller, helt uden andres deltagelse.

Du skal træde ud, for at se løsningen. 

Vi kan lige starte med at sige NEJ!! man er ikke dum fordi man har et flexjob – Der kan være mange grunde til at en person er endt i et flexjob – Det dykker vi mere ned i, i dagens episode.

Min gæst i dag er Kim Holzmann, han er selv flexjobber også hjælper han andre flexjobbere med at finde finde sig til rette i det at være endt i den situation de nu engang er i, samt med at finde nyt job til dem.

Hans mission er at virksomhederne også skal vide hvad en flexjobber er, og hvordan de kan være et aktiv for virksomheden. Den anden del er at lærer flexjobberne at de netop er gode nok som de er, og at mange er eksperter indenfor deres felt.

Skriv så det bliver læst – Forbered dig, skriv, rediger.

Om du skal skrive ansøgninger, salgstekster eller til din sagsbehandler, handler det om at blive læst og forstået.

Nogle gang kan det være svært at skrive og det hele går i stå. Det er som om det kreative eller faktuelle drukner i frygten for at skrive det forkert og uperfekt, uanset hvor meget der flyttes rundt på teksten. 

I forsøget på at forstærke det budskab vi ønsker at fremhæve, drukner budskabet istedet i snørklede sætninger og gentagelser,

Har du prøvet at sidde helt tom i hovedet mens du skriver din ansøgning eller et andet vigtigt dokument? Det er som orden ikke vil komme og det ender med at blive en frustration og kedelig oplevelse. 

Har du brug 
for inspiration til at blive bedre til at skrive tekster, er det måske en god ide at lægge pennen til side et øjeblik og læse den fremragende skriveguide Majbritt Lund har skrevet.

Majbritt er uddannet journalist og arbejder med markedsføringstekster, hun deler masser af fede tips på sin hjemmeside og på LinkedIn, der også kan bruges af dig der ikke arbejder med markedsføring og salgstekster – på den anden side er en ansøgning vel også en slags salgstekst 😉

Du kan finde Majbritt på LinkedIn her 

Et must for enhver jobsøgende.

Er du jobsøgende og vil have det bedste udgangspunkt i din jobsøgning, er det en kæmpe fordel at kaste dit blik på Steen Kræmer Rasmussen.

Steen har skrevet bøgeren Hit med Jobbet og Scor jobbet til samtalen, hvor du let og håndgribeligt bliver ført gennem alle jobsøgningens faser.
Ud over hans fantastiske og anmelderroste bøger, har han også en hjemmesiden hvor han rundhåndet deler ud af sin enorme viden i adskillige artikler og blogs.

Om du ønsker at købe Steens bøger eller blot vil suge til dig af hans viden, vil jeg anbefale at du smutter nu og besøger hans hjemmeside.

Du kan også finde Steen på LinkedIn her – hvor han med et stort hjerte deler ud af sin viden.

Artikler og indlæg