køkkenassistent

456

Hvis I ansætter mig, får I en elev, der ser køkkenarbejde som en teamopgave. Jeg sætter en ære i at hjælpe, hvor jeg kan, og jeg finder lynhurtigt noget, jeg kan hjælpe med eller gøre, hvis hænderne et øjeblik er tomme.

456 Read More »

457

ARBEJDSGIVERs dedikerede tilgang til økologi er det, der tiltrækker mig allermest ved jobbet. Jeg tænker økologisk, og jeg tror på økologi som vejen til et godt miljø, generel sundhed og gladere BORGERE/KUNDER/BEBOERE. Økologi gør i hvert fald mig glad, og derfor ved jeg, at vi passer godt sammen.

457 Read More »

458

En god ernæringsassistentelev byder ind, når opgaverne skal løses. Hun tager fra og arbejder effektivt – uanset om opgaven på at pille 200 friskkogte æg eller at anrette buffeten. Min erfaring er, at jeg fungerer bedst, når jeg gør nytte, og derfor er humøret og arbejdsglæden altid høj.

458 Read More »

462

Madglæde handler om meget mere end velsmag. Det handler også om fællesskab, oplevelse, ansvar, økologi, engagement, udseende og bæredygtighed. Det er det, jeg lægger vægt på, når jeg laver, tænker, anretter, kommunikerer og nyder mad, og det er grunden til, at jeg er overbevist om, at vi passer godt sammen.

462 Read More »

463

Hvis I ansætter mig, får i en erfaren køkkenmedhjælper, der ser køkkenarbejde som en teamopgave og sætter en ære i at hjælpe, hvor jeg kan. Jeg er frisk på fødder og hænder, og min erfaring er, at køkkenarbejde er sjovest, når vi inspirerer hinanden til at blive bedre. Først når både humør og tempo falder,

463 Read More »

455

God mad handler om meget mere end smag. Det handler i lige så høj grad om oplevelsen. Oplevelsen af, at sundhed og økologi går hånd i hånd med lykkelige smagsløg og glade øjne. Min drøm er at lære at skabe god og lækker mad, som samtidig er både bæredygtig og sund.

455 Read More »

229

Næsten hele mit arbejdsliv har handlet om at servicere andre. Først i butik, senere i kantiner, hvor jeg hurtigt fik selvstændigt ansvar. Både i mit arbejdsliv og mit private liv har jeg taget bolden og været den, der har sat ting i gang. Og så er det vigtigt for mig at have brede kompetencer, så

229 Read More »

39

En kantine fungerer bedst, når personalet både arbejder med hinanden og for hinanden. Holdånden og engagementet skal skinne igennem – hele dagen. Sådan er jeg. Jeg har altid været den første til at fylde op, forberede til næste dag eller at se, hvad der kan gøres rent, når der er en pause i arbejdet.

39 Read More »

Scroll to Top